„Lihakulinaaria töötuba – lihtsalt ja maitsvalt!“
26.10.2017 14:30 - 16:00
Tartu maakond
Tartu KHK, Kopli 1 A-169 (A-korpus)
Koolitus on Sulle, kui
– oled professionaalne kokk ja soovid end täiendada
– oled kodukokk, kellele meeldib valmistada liharoogasid
Koolitusel õpid valmistama
– lihapalle toorjuustu täidisega
– kanaliharulli sinihallitusjuustuga ja hakkliharulli seentetäidisega
– minipihve paprika-muna täidisega ja minisealiharulle
Praktiline koolitus toimub Tartu Kutsehariduskeskuse õppeköögis.
Koolitaja Kamilla Lüdikainen on Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kamilla on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Palume eelnevalt registreeruda http://khk.ee/koolitus.